Elektra

Elektra is overal om ons heen. Veelal goed weggewerkt waardoor het aan onze aandacht ontsnapt. Totdat er problemen zijn met de elektra, want lampen die het niet doen, een TV die niet aan wil of een kapot stopcontact, dat zijn hinderlijke zaken. Omdat het mensen nogal eens ontbreekt aan het verstand van soorten schakelmateriaal, kleuren stroomdraad, en niemand op ongelukken of elektrische schokken zit te wachten, helpen wij veelvuldig bij klussen.

onze werkzaamheden

Wij helpen veelvuldig bij klussen als:

  • Lampen ophangen
  • Stopcontacten vervangen.
  • Insleuven en verleggen van leidingwerk.
  • Buitenverlichting of -stopcontacten aanbrengen
  • Anti-inbraakverlichting, bijv. het plaatsen van sensoren

Offerte aanvragen

VERLICHTENDE WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen nog tal van andere elektra gerelateerde klussen in huizen of bedrijfspanden. Wij werken hierbij altijd volgens de NEN 1010 norm. Dé norm voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen en infrastructuur. Of het nu gaat om stopcontacten (ver)plaatsen of een lichtpunt aanbrengen, wij helpen je graag dit werk te verlichten.

Ervaringen

Echt vakwerk

We hebben hordeuren en twee slaapkamer hor ramen laten plaatsen!
Echt vakwerk! Er wordt meegedacht over de beste oplossing! Super tevreden klanten!

GOED!

Vorige week geïnstalleerd, montage is prima verlopen. Nette mensen die nauwgezet te werk gaan en duidelijk de insteek hebben het GOED te doen. Scherm enkele dagen in gebruik, en werkt tot zo ver uitstekend.

IN 3 WOORDEN TOPSERVICE!

We hebben ‘s avonds het contactformulier ingezonden. Diezelfde avond al een reactie van Martijn. De volgende dag al een bezoek van Martijn voor mijn luikreparatie. Luik (oud exemplaar overigens) was heel snel en vakkundig gerepareerd. Martijn gaf echt het gevoel dat de klant ertoe doet! Heel blij hiermee! Ik weet zeker dat als mijn oude luiken aan vervanging toe zijn, we Martijn als eerste zullen benaderen.

Heart
Gebruiken duurzame materialen
Checkmark
Werken georganiseerd en opgeruimd
Shield Checkmark
Veilig en vertrouwd

Contact

* verplichte velden

M. Spruijt Onderhoudsbedrijf
Tel. 06 - 512 08 412

Vlotlaan 765
2681 TZ Monster

Emailadres: martijnspruyt@gmail.com