Zonwering

Als de eerste zonnestralen zich weer laten zien in Nederland, krijgen we spontaan energie en zin om naar buiten te gaan. Om het binnen behaaglijk te houden, buiten verkoeling te bieden en onze niet altijd even goed getrainde huid te beschermen, bieden wij verschillende typen zonwering aan, zowel binnenzonwering als buitenzonwering. Of je nu op zoek bent naar zonwering voor je woning of kantoor, wij hebben de maatwerk oplossing die bij jouw behoeften past. Onze zonweringsproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Zonwering buiten

Voor buitenzonwering hebben wij diverse opties beschikbaar, waaronder:

 • Knikarmschermen
 • Uitvalschermen
 • Screens
 • Rolluiken
 • Markiezen
 • Serredakzonwering

Deze zonweringen voor buiten bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar dragen ook bij aan de uitstraling van je huis of bedrijfspand. Onze zonweringen zijn verkrijgbaar in alle verschillende kleuren en stijlen, zodat je altijd een product kunt vinden dat past bij de architectuur en persoonlijke smaak.

Offerte aanvragen

Zonwering Westland

Zonwering binnen

Voor binnenzonwering hebben wij een ruime keuze aan oplossingen, waaronder:

 • Rolgordijnen
 • Jaloezieën
 • Vouwgordijnen
 • Verticale lamellen, ook losse rails
 • Horren voor ramen en plisséhordeuren

Deze zonweringen voor binnen bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar kunnen ook privacy bieden en de sfeer in een ruimte beïnvloeden. Ook onze binnenzonwering is verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw interieur.

Offerte aanvragen

Zownering Binnen Westland
Westland Zonwering

Reparatie van zonwering

Naast het leveren van zonweringsproducten, bieden wij ook reparatie aan zonwering. Als je zonwering beschadigd is of niet goed functioneert, staan onze ervaren monteurs klaar om het probleem op te lossen. Wij vervangen zonweringsdoeken en bedieningsmechanismen regelmatig, zowel handmatig als elektrisch. Zelfs het ombouwen van handbediende zonwering naar elektrische bediening behoort tot onze expertise. Onze vakmensen zorgen ervoor dat je zonwering snel en vakkundig wordt gerepareerd, zodat je weer optimaal kunt genieten van de voordelen ervan.

zonwering repareren
zonwering repareren Westland

Ervaringen

Echt vakwerk

We hebben twee hordeuren en 2 slaapkamer horramen laten plaatsen!
Echt vakwerk! Er wordt meegedacht over de beste oplossing! Super tevreden klanten!

GOED!

Vorige week geïnstalleerd, montage is prima verlopen. Nette mensen die nauwgezet te werk gaan en duidelijk de insteek hebben het GOED te doen. Scherm enkele dagen in gebruik, en werkt tot zo ver uitstekend.

IN 3 WOORDEN TOPSERVICE!

We hebben ‘s avonds het contactformulier ingezonden. Diezelfde avond al een reactie van Martijn. De volgende dag al een bezoek van Martijn voor mijn luikreparatie. Luik (oud exemplaar overigens) was heel snel en vakkundig gerepareerd. Martijn gaf echt het gevoel dat de klant ertoe doet! Heel blij hiermee! Ik weet zeker dat als mijn oude luiken aan vervanging toe zijn, we Martijn als eerste zullen benaderen.

Zonwering monteren

Onze professionele zonwering monteurs zorgen voor een vakkundige installatie van jouw zonwering, zodat deze optimaal functioneert en er perfect uitziet. Wij nemen de tijd om de zonwering zorgvuldig te monteren en te testen, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben zonder problemen. Of je nu een zonwering wilt laten monteren of repareren, wij zorgen voor een naadloze installatie die voldoet aan jouw specifieke eisen en wensen.

Wij zijn toegewijd aan jouw tevredenheid, vanaf het eerste contact tot aan de nazorg. Onze experts staan klaar om je vragen te beantwoorden en je de beste zonweringoplossing binnen jouw budget te bieden.

Dus, als je op zoek bent naar hoogwaardige zonwering voor binnen en buiten, reparatie van je bestaande zonwering, maatwerkoplossingen of professionele montage, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om optimaal te genieten van de voordelen van zonwering. Jouw comfort en tevredenheid staan bij ons voorop!

Offerte aanvragen

Zonwering Monster

Zonwering op maat

Bij ons is alle zonwering maatwerk. Heb je specifieke zonweringwensen? Wij creëren zonwering op maat die perfect past bij jouw behoeften. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden bij de beste keuze, afgestemd op jouw wensen en budget.

Heart
Gebruiken duurzame materialen
Checkmark
Werken georganiseerd en opgeruimd
Shield Checkmark
Veilig en vertrouwd

Contact

* verplichte velden

M. Spruijt Onderhoudsbedrijf
Tel. 06 - 512 08 412

Vlotlaan 765
2681 TZ Monster

Emailadres: martijnspruyt@gmail.com

Hoe wordt de zonwering bevestigd?

Voor het bevestigen van de zonwering passen we verschillende methoden toe, afhankelijk van de situatie. In het geval van zwaardere zonwering maken we gebruik van chemische verankering om een solide hechting te garanderen. Bij de bevestiging van de zonwering gebruiken we roestvrijstalen bevestigingsmateriaal, wat duurzaamheid en weerbestendigheid bevordert. We kunnen zowel verlengde zijsteunen als standaard zijsteunen gebruiken, afhankelijk van de specifieke eisen en ontwerpvoorkeuren.

 

De bevestigingsmethode kan variëren; soms boren we door de buitengevel om de zonwering te bevestigen, terwijl we in andere gevallen de zonwering verankeren in de betonnen verdiepingsvloer. Deze betonnen verdiepingsvloer biedt een stevige basis voor de bevestiging. Ons doel is om een veilige, duurzame en effectieve bevestiging van de zonwering te realiseren die aan alle vereiste normen voldoet.

Bieden we ook reparatie voor zonwering?

Ja, naast het leveren van zonweringsproducten bieden we ook reparatie en onderhoud en vervangen zonwering aan. Onze monteurs kunnen beschadigde of niet goed functionerende zonwering herstellen. We vervangen zonweringsdoeken en bedieningsmechanismen en zetten zelfs handbediende zonwering om naar elektrische bediening.

Kunnen we zonwering op maat maken?

Alle zonwering die wij aanbieden is maatwerk. Als je specifieke wensen hebt, creëren we zonwering die perfect aansluit bij jouw situatie. Onze zonwering adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, afgestemd op jouw behoeften en budget.

Met welke merken werken jullie?

We werken met verschillende zonweringsmerken, waaronder Somfy, Sunmaster, Harol en Weinor. Als de stiknaden van de doeken versleten zijn, kunnen we deze voor je vervangen.

Knappen jullie bestaande zonwering ook op?

Ja, we voeren ook reparaties uit aan zonwering. We bieden echter geen schoonmaakdiensten aan. Als er iets moet worden vervangen, kunnen we dat regelen. Ook kunnen we de motoren van alle merken vervangen.

Wat zijn de tarieven en kosten voor de verschillende werkzaamheden?

Onze tarieven voor onderhoudsdiensten bedragen €50 exclusief btw per persoon. Dat is uiteraard exclusief evt. materialen. We brengen in regio Westland geen voorrijkosten in rekening.