Timmerwerk

Spruijt Onderhoud timmert al 15 jaar aan de weg. Hierbij gaat het om alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Wij geven advies op het gebied van prijzen en materialen. Deze variëren nogal. Daarnaast kiezen steeds meer mensen voor het toepassen van kunststof in plaats van hout.

Wij overleggen altijd eerst met de klant wat de wensen zijn qua uitstraling, budget en voor welk doel het hout óf kunststof gebruikt wordt.

Welke soorten timmerwerkzaamheden bieden jullie aan?

Onze ervaren timmerman voert een breed scala aan timmerwerkzaamheden uit, waaronder:

  • Montage van hoogwaardig hang- en sluitwerk
  • Deuren
  • Ramen
  • Wanden
  • Plafonds
  • Vensterbanken / Plinten

We staan bij Spruijt Onderhoud voor u klaar. Onze expertise omvat zowel het onderhoud van hout als het werken met kunststof. We begrijpen uw unieke behoeften en streven naar duurzame en hoogwaardige resultaten.

Offerte aanvragen

Timmerman Westland

Ervaring

Echt vakwerk

We hebben hordeuren en twee slaapkamer hor ramen laten plaatsen!
Echt vakwerk! Er wordt meegedacht over de beste oplossing! Super tevreden klanten!

GOED!

Vorige week geïnstalleerd, montage is prima verlopen. Nette mensen die nauwgezet te werk gaan en duidelijk de insteek hebben het GOED te doen. Scherm enkele dagen in gebruik, en werkt tot zo ver uitstekend.

IN 3 WOORDEN TOPSERVICE!

We hebben ‘s avonds het contactformulier ingezonden. Diezelfde avond al een reactie van Martijn. De volgende dag al een bezoek van Martijn voor mijn luikreparatie. Luik (oud exemplaar overigens) was heel snel en vakkundig gerepareerd. Martijn gaf echt het gevoel dat de klant ertoe doet! Heel blij hiermee! Ik weet zeker dat als mijn oude luiken aan vervanging toe zijn, we Martijn als eerste zullen benaderen.

Heart
Gebruiken duurzame materialen
Checkmark
Werken georganiseerd en opgeruimd
Shield Checkmark
Veilig en vertrouwd

Contact

* verplichte velden

M. Spruijt Onderhoudsbedrijf
Tel. 06 - 512 08 412

Vlotlaan 765
2681 TZ Monster

Emailadres: martijnspruyt@gmail.com

Welke timmerwerkzaamheden bieden we aan?

Wij voeren timmerwerkzaamheden uit aan wanden, plafonds, vensterbanken, het plaatsen van plinten, timmerwerk, deuren en ramen, en de montage van hoogwaardig hang- en sluitwerk.

Waarom zou ik kiezen voor Spruijt Onderhoud als mijn timmerbedrijf Westland?

Met Spruijt Onderhoud haalt u niet alleen een betrouwbare partner in huis, maar ook een timmerman die gepersonaliseerde oplossingen biedt die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften in Westland.

Wat zijn de voordelen van hun ervaren timmerman in Westland voor mijn timmerwerkzaamheden?

Met hun ervaring en vakmanschap kunnen wij u helpen om duurzame oplossingen te creëren. Of het nu gaat om renovaties, reparaties of aanpassingen, wij staan klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij uw specifieke situatie in Westland. Voor klanten in de regio Westland rekenen we geen voorrijkosten.

Wat zijn de tarieven en kosten voor de verschillende timmerwerkzaamheden?

Onze tarieven voor onderhoudsdiensten bedragen €50 exclusief btw per persoon. Dat is uiteraard exclusief evt. materialen. We brengen in regio Westland geen voorrijkosten in rekening.