Rolluiken & Horren

Rolluiken

Optimaal de zon èn de warmte buitenhouden? Dan zijn rolluiken de perfecte oplossing! Wij bieden diverse modellen rolluiken in een uitgebreid kleurenpalet. U kunt kiezen voor een handbediend rolluik of elektrisch rolluik, die wordt aangedreven door een hoogwaardige Somfy elektromotor van de beste kwaliteit.

Onze rolluiken zijn:

  • Verduisterend: Onze rolluiken zijn ontworpen met een 99% verduisterend effect, wat zorgt dat licht buiten word gehouden voor een uitstekende nachtrust.
  • Isolerend: Onze lamellenrolluiken zijn geïsoleerd met purschuim. Onze rolluiken zijn speciaal ontworpen om jouw huis te beschermen tegen kou in de winter en hitte in de zomer. Hiermee bespaar je ook op de energiekosten!
  • Inbraakwerend: onze inbraakwerende rolluiken bieden een effectieve beveiliging tegen ongewenste bezoekers. Ze zijn een solide beveiligingsoplossing om jouw huis en gezin te beschermen.

    Onze rolluiken & horren zijn verkrijgbaar in alle verschillende kleuren en stijlen, zodat je altijd een product kunt vinden dat past bij de architectuur en persoonlijke smaak.

    Offerte aanvragenrolluiken westland

Plissé hordeuren

Onze plissé hordeuren zijn eenvoudig te bedienen en blijven in iedere gewenste positie staan. Dankzij de speciaal ontwikkelde ketting als geleider, kunnen we gebruik maken van een zeer lage ondergeleider van slechts 3 mm. De plissehordeuren kunnen zowel binnen als buiten, op óf in het kozijn gemonteerd worden. Daarnaast zijn onze plissé hordeuren leverbaar in 10 RAL-kleuren. 

Bij ons staan maatwerk en kwaliteit voorop. Al onze maatwerk horren worden bij u thuis ingemeten en professioneel gefabriceerd en gemonteerd. Of u nu op zoek bent naar horren voor uw ramen of deuren, wij zorgen voor een perfecte pasvorm en een uitstekende functionaliteit.

 

Raamhorren

Voor ieder type raam, ongeacht de draairichting of het materiaal (hout, kunststof of aluminium), bieden wij op maat gemaakte raamrolhorren. Deze raamrolhorren zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, uitvoeringen en specificaties. 

Als u op zoek bent naar rolluiken, raam rol hor of horren op maat, dan bent u bij ons onderhoudsbedrijf aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige producten, uitstekende service en een ruime keuze aan opties. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

 

Ervaringen

Echt vakwerk

We hebben hordeuren en twee slaapkamer hor ramen laten plaatsen!
Echt vakwerk! Er wordt meegedacht over de beste oplossing! Super tevreden klanten!

GOED!

Vorige week geïnstalleerd, montage is prima verlopen. Nette mensen die nauwgezet te werk gaan en duidelijk de insteek hebben het GOED te doen. Scherm enkele dagen in gebruik, en werkt tot zo ver uitstekend.

IN 3 WOORDEN TOPSERVICE!

We hebben ‘s avonds het contactformulier ingezonden. Diezelfde avond al een reactie van Martijn. De volgende dag al een bezoek van Martijn voor mijn luikreparatie. Luik (oud exemplaar overigens) was heel snel en vakkundig gerepareerd. Martijn gaf echt het gevoel dat de klant ertoe doet! Heel blij hiermee! Ik weet zeker dat als mijn oude luiken aan vervanging toe zijn, we Martijn als eerste zullen benaderen.

Heart
Gebruiken duurzame materialen
Checkmark
Werken georganiseerd en opgeruimd
Shield Checkmark
Veilig en vertrouwd

Contact

* verplichte velden

M. Spruijt Onderhoudsbedrijf
Tel. 06 - 512 08 412

Vlotlaan 765
2681 TZ Monster

Emailadres: martijnspruyt@gmail.com

Bieden we rolluiken en horren aan voor zowel ramen als deuren?

Wij bieden een breed assortiment rolluiken en horren aan, geschikt voor zowel ramen als deuren. deze zijn geschikt als dakramen, dakkapelen, voordeuren, garagedeuren, insectenhoren, dubbele deuren, schuifpuien, keukenramen en inzethorren tot windvaste horren.

Zijn de rolluiken en horren op maat gemaakt of zijn er standaardmaten beschikbaar?

Onze rolluiken en horren worden volledig op maat gemaakt, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Deze zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Wij bieden ook horren die zowel naar binnen als naar buiten kunnen draaien, aangepast aan diverse situaties. Standaardmaten zijn niet beschikbaar, aangezien wij streven naar maatwerkoplossingen voor elke situatie.

Zijn de rolluiken en horren voorzien van veiligheidsvoorzieningen?

Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. Onze rolluiken zijn voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Het rolluikpantser en de as zijn permanent verbonden, wat voorkomt dat het rolluik omhoog getild kan worden wanneer het gesloten is. Daarnaast bieden wij ook rolluiken met een zonnepaneel op de behuizing. Deze rolluiken zijn uitgerust met een ingebouwde accu voor extra energieopslag, waardoor ze altijd blijven werken, zelfs bij stroomstoringen.

Zijn er garanties beschikbaar op de rolluiken en horren?

Wij bieden verschillende garantieperiodes op onze producten. De garantie op arbeid bedraagt 1 jaar, Sunmaster heeft een garantie van 2 jaar, Somfy-motoren worden gedekt door een garantie van 5 jaar, Harol biedt 5 jaar garantie, en Weinor is zelfs gedekt door een garantie van 7 jaar.

Wat zijn de tarieven en kosten voor de verschillende werkzaamheden?

Onze tarieven voor onderhoudsdiensten bedragen €50 exclusief btw per persoon. Dat is uiteraard exclusief evt. materialen. We brengen in regio Westland geen voorrijkosten in rekening.