Rolluiken & Horren

Optimaal de zon èn de warmte buitenhouden? Dan zijn rolluiken de oplossing! Diverse modellen, ontzettend veel kleuren en handbediend òf elektrisch m.b.v. een hoogwaardig kwalitatieve Somfy elektromotor. Daarnaast hebben wij voor ieder raam, of het nu naar buiten of naar binnen draait óf kiept, van hout, kunststof of aluminium is, een oplossing om een hor te monteren!

Rolluiken

Optimaal de zon èn de warmte buitenhouden? Dan zijn rolluiken de oplossing! Diverse modellen, ontzettend veel kleuren en handbediend òf elektrisch m.b.v. een hoogwaardig kwalitatieve Somfy elektromotor.

Naast het buitenhouden van de zon en de warmte zijn rolluiken ook het antwoord op de vraag hoe we ongewenste bezoekers buiten de deur houden. Bij elektrisch uitgevoerde rolluiken is uw eigen veiligheid bij stroomuitval toch gewaarborgd, omdat optioneel, motoren met noodhandbediening uitgevoerd kunnen worden!

Wij kunnen rolluiken ook inbouwen in overhangende daken en dakkapellen.

Offerte aanvragen

Inbraakwerende rolluiken

Wij zijn dealer van Metacon inbraakwerende rolluiken en rol- en schaarhekken. Met dichte lamellen, geperforeerde lamellen of transparant uitgevoerd. De producten worden vervaardigd van duurzame, hoogwaardige materialen zoals staal, aluminium, roestvaststaal of polycarbonaat. Zowel handbediend als motoraangedreven is mogelijk. De rolluiken kunnen worden voorzien van zichtvensters en ventilatieroosters. Kortom de mogelijkheden zijn oneindig. Hoe divers de producten ook zijn, ze hebben belangrijke eigenschappen gemeen; de hoge kwaliteit, scherpe prijs en snelle levertijd. En het belangrijkste: ze bieden in iedere situatie beveiliging tegen inbraak en vandalisme.

Plissé hordeuren

De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft in iedere gewenste positie staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm. toegepast worden. De hordeur kan zowel aan de binnen- als de buitenzijde gemonteerd worden. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is kan de deur met een speciale montage-set op de dag gemonteerd worden. Standaard in 10 RAL-kleuren leverbaar! Vindt meer informatie op https://www.unilux.nl/product-categorie/hordeuren/

Raamrolhorren

Voor ieder raam, of het nu naar buiten of naar binnen draait óf kiept, van hout, kunststof of aluminium is, er is altijd een oplossing om een hor te monteren! Alle modellen, uitvoeringen en specificaties kunt u vinden op: https://www.hrdesign.nl/index.php/horren

Horren zijn altijd maatwerk, bij u thuis ingemeten en professioneel gefabriceerd en gemonteerd!

Ervaringen

Echt vakwerk

We hebben hordeuren en twee slaapkamer hor ramen laten plaatsen!
Echt vakwerk! Er wordt meegedacht over de beste oplossing! Super tevreden klanten!

GOED!

Vorige week geïnstalleerd, montage is prima verlopen. Nette mensen die nauwgezet te werk gaan en duidelijk de insteek hebben het GOED te doen. Scherm enkele dagen in gebruik, en werkt tot zo ver uitstekend.

IN 3 WOORDEN TOPSERVICE!

We hebben ‘s avonds het contactformulier ingezonden. Diezelfde avond al een reactie van Martijn. De volgende dag al een bezoek van Martijn voor mijn luikreparatie. Luik (oud exemplaar overigens) was heel snel en vakkundig gerepareerd. Martijn gaf echt het gevoel dat de klant ertoe doet! Heel blij hiermee! Ik weet zeker dat als mijn oude luiken aan vervanging toe zijn, we Martijn als eerste zullen benaderen.

Heart
Gebruiken duurzame materialen
Checkmark
Werken georganiseerd en opgeruimd
Shield Checkmark
Veilig en vertrouwd

Contact

* verplichte velden

M. Spruijt Onderhoudsbedrijf
Tel. 06 - 512 08 412

Vlotlaan 765
2681 TZ Monster

Emailadres: martijnspruyt@gmail.com